beleggenvergelijking.nl
homeZelf Beleggen Mexem

 Mexem   openen

Mexem zelf beleggen

Mexem is een professioneel handelsplatform waarmee ook particulieren wereldwijd kunnen beleggen. Het openen van een rekening en het beheer ervan is gratis. De kosten per order zijn relatief laag.

Een pluspunt van Mexem is het Traders Workstation (TWS), dat volgens het vakblad Barron’s het beste platform ter wereld is. Zowel op een desktopcomputer als op tablet of smartphone kun je met TWS je beleggingen op de voet volgen en natuurlijk verhandelen.

Ook kun je rapporten en analyses samenstellen die je helpen om beleggingsbeslissingen te nemen. Een handige tool is het risicomanagementplatform, dat aangeeft hoeveel risico je op dat moment loopt met je huidige portefeuille.

Verder kun je gebruikmaken van Smart Routing. Dat betekent dat het platform zoekt naar de beste prijs voor het aandeel dat je wilt kopen, ook op andere beurzen in de wereld.

Op welke beurzen kun je beleggen?

Met Mexem kun je handelen op meer dan 126 beurzen in 26 landen. Buiten Europa zijn dat de Verenigde Staten en Canada, Mexico, Australië, India, Hongkong, Singapore, Zuid-Korea en Zuid-Afrika.

Waarin kun je beleggen?

Praktisch alle soorten beleggingen zijn via het platform verhandelbaar: aandelen, opties, futures, obligaties, valuta, metalen, sprinters, turbo’s en ETF’s.

Speciale voordelen

  • Bekroond platform
  • Lage kosten
  • Veel rapportagemogelijkheden
  • Online begeleiding voor beginners

> Ga naar het aanvraagformulier!

Wat moet ik verder weten?

De beleggingsrekening staat los van Mexem. Bij faillissement van Mexem is deze rekening dus veilig. Bovendien geldt voor de beleggersrekening een bescherming tot 500.000 dollar. De Amerikaanse Securities Investor Protection Corporation (SIPC) staat hiervoor garant.

De tarieven zijn afhankelijk van de valuta waarin je handelt en het type belegging. Kijk voor een overzicht van alle tarieven in het tarievendocument op de website van Mexem.

 

Kosten en kenmerken
Beheerkosten0,00 %
Order € 1.000€ 1,80
Order € 5.000€ 4,-
» Bezoek website