beleggenvergelijking.nl

Over ons

Wie we zijn

BeleggenVergelijking.nl is een gespecialiseerde vergelijkingssite voor beleggingsproducten. NetCapital.nl is verantwoordelijk voor de inhoud van de site. Naast het beheren van deze site is NetCapital ook actief op de gebieden: wintersport, vliegtickets en enkele Startpaginadochters. Daarnaast adviseren wij organisaties over online business development.

Missie

Als doel heeft Beleggenvergelijking.nl het zo eenvoudig en toegankelijk aanbieden van informatie zodat bezoekers aan de hand van hun eigen criteria kunnen bepalen welk product het beste bij hen past.

Toekomstplannen

BeleggenVergelijking.nl is nog niet af. Er wordt continu gewerkt om de teksten te controleren en waar mogelijk te verbeteren. Het aanbod van beleggingsproducten is nog relatief beperkt en zal verder worden uitgewerkt.

Suggesties of opmerkingen?

Beleggenvergelijking.nl wil graag jouw of uw mening horen. Schroom niet als u tegen een fout aanloopt of de site u tegenvalt. De site is op veel punten al aangepast na aanleiding van suggesties van anderen. Neem dus a.u.b. contact met ons op.

Adverteren?

Beleggenvergelijking.nl biedt financieel dienstverleners de mogelijkheid om hun product gericht te tonen aan een relevant publiek. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

Bezoek en Postadres

Beleggenvergelijking.nl is als bedrijf in het KvK geregistreerd onder de naam Netcapital.

Bedrijfsnaam: Netcapital
Straatnaam: Spacelab 49
Postcode: 3824 MR
Plaats: Amersfoort
Land: Nederland

BTW Nr. NL855337953B01
Telefoon: 0641815487
KvK-nummer: 63657287
Fax nr: 0848316428
Email: dirk.folkerts@netcapital.eu
Terug naar de homepage