beleggenvergelijking.nl
HomeZelf Beleggen Degiro

 Degiro   openen

degiro

Degiro is een hard groeiende prijsvechter. Hij duikt ver onder de tarieven van andere bekende goedkope onlinemakelaars zoals Lynx en Tradersonly.

Het in 2013 door ex-medewerkers van Binck gelanceerde Degiro kan lage transactiekosten bieden dankzij een zelf ontwikkeld systeem.

Met dit handelsplatform is het mogelijk om wereldwijd te beleggen op de belangrijkste beurzen en in alle instrumenten. Zowel voor particulieren als professionals.

Degiro biedt toegang tot een zeer groot aantal beurzen over de hele wereld, ook in Azië en Australië. De handelsmogelijkheden zijn goed te noemen. U kunt ook in opties en futures handelen.

Bij Degiro bent u binnen tien minuten een nieuwe belegger, zonder papierwerk. Zo'n 250.000 beleggers handelen al via deze onlinemakelaar.

Waarin kunt u beleggen?

  • Aandelen op alle belangrijke beurzen wereldwijd (binnenkort ook Afrika en Zuid-Amerika)
  • Futures en opties
  • Obligaties
  • Sprinters en turbo's

Speciale voordelen

> Open nu een beleggingsrekening bij Degiro

Wat moet ik verder weten?

Gescheiden bewaring

Al uw beleggingen worden ondergebracht in een apart bewaarbedrijf. Dat betekent dat u er bij een eventueel faillissement van Degiro gewoon aanspraak op blijft maken. Uw geld zit ook in een apart cashfonds. 

Maar let wel, omdat Degiro geen bank is maar een beleggingsonderneming, is bij problemen alleen de beleggingscompensatie van toepassing. Deze reikt tot maximaal 20.000 euro. Vanwege de gescheiden bewaring is dit wellicht minder relevant.

Kosten en kenmerken
Beheerkosten0,00 %
Order € 1.000€ 2,20
Order € 5.000€ 3,-
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook

Binck Zelf Beleggen
Ontvang €200 transactietegoed
Alex Zelf Beleggen
Ontvang €200 transactietegoed