beleggenvergelijking.nl
HomeZelf Beleggen Binck Bank

 Binck Basic   openen

binckbank

Binckbank biedt een compleet en voordelig platform waarop u kunt beleggen in aandelen, opties, trackers en meer.

De website is eenvoudig in gebruik en toont onder meer gratis realtimekoersen en technische analyse van Nederlandse en buitenlandse aandelen. Er is toegang tot 19 Europese en 8 Noord-Amerikaanse beurzen.

Als u een actieve handelaar bent, dan kunt u wellicht beter kiezen voor Binck Active. Dat heeft nog lagere tarieven, maar rekent wel een servicevergoeding van 0,2% op jaarbasis (bij belegd vermogen tot €50.000).

Bij Binck Basic is dat niet het geval, de rekening is gratis. Belegt u slechts af en toe, dan is Binck Basic een voordeligere keuze.

Binck is op vrijwel elk front goedkoper dan de grote banken. Daarnaast hebt u veel meer beleggingsmogelijkheden en betere, uitgebreide informatie. Binck is dan ook een echte beleggersbank. Als u zelf wilt beleggen tegen lage kosten dan is Binck de beste keuze wat ons betreft.

Actie: Welkomstpakket van €500

Opent u nu een beleggingsrekening, dan ontvangt u de Benefitsbox ter waarde van €500 als welkomstgeschenk.

In de box zit een transactietegoed van €200, een beleggingstraining, een boek over beleggen en 2 vrijkaarten voor Personal Finance Day. Deze actie loopt tot 1 april 2018.

Waarin kunt u beleggen?

  • Indexfondsen: kies uit een groot aantal trackers waarmee u tegen lage kosten passief belegt in aandelen, obligaties, vastgoed of grondstoffen
  • Aandelen: u kunt niet alleen in Nederland maar in een groot aantal Europese landen handelen met gratis realtimekoersen
  • Opties en futures: relatief voordelige prijs per contract

Speciale voordelen

  • Keuze uit een groot aantal voordelige indexfondsen (ETF's/trackers)
  • Gratis koersinformatie, zelfs van diverse Europese beurzen
  • De website is eenvoudig te gebruiken
  • Betaal geen vaste vergoeding (servicefee)

(*) Binck rekent geen beheerkosten voor aandelen, maar wel voor beleggingsfondsen en ETF's (0,15%). Binck noemt deze beheerkosten een servicefee. U betaalt maximaal €360 per jaar.

> Ontvang nu het gratis informatiepakket van Binck!

Kosten en kenmerken
Beheerkosten0,00 % *
Order € 1.000€ 10,-
Order € 5.000€ 11,50
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook

Alex Zelf Beleggen
Ontvang €200 transactietegoed