beleggenvergelijking.nl
homeVermogensbeheer Todays Brokers Vermogensbeheer

 Today's Vermogensbeheer   openen

todays brokers

Today’s Vermogensbeheer belegt op maat voor particulieren. Wie minimaal 250.000 euro te beleggen heeft, kan bij de vermogensbeheerder terecht voor een modelportefeuille.

De modelportefeuilles lopen uiteen van zeer defensief tot zeer offensief. Heb je minimaal 500.000 euro beschikbaar, dan is ook een portefeuille op maat mogelijk. In beide gevallen begint beleggen bij Today’s met een persoonlijk gesprek.

Hoe werkt het?

Om te kunnen beleggen bij Today’s Vermogensbeheer heb je een beleggingsrekening nodig bij een depotbank: BinckBank of Interactive Brokers. Is je portefeuille eenmaal gevuld, dan kun je deze online en in de app volgen.

Wat kost het?

Afhankelijk van de invulling van de portefeuille bedraagt de beheervergoeding 0,00 tot 1,20 procent. Lopen de beleggingen via BinckBank, dan geldt daarnaast een bewaarloon van maximaal 0,20 procent.

De transactiekosten verschillen per depotbank.

Voor sommige portefeuilles geldt bovendien een prestatievergoeding van 6,05 tot 12,1 procent (incl. btw) over de nettotoename van het vermogen.

Bijzondere voordelen

  • Persoonlijk advies
  • Onafhankelijk
  • Telefonisch bereikbaar voor vragen
  • Flexibel
  • Inzicht in beleggingen via een app

> Vraag hier Today's Vermogensbeheer aan

Wat moet ik verder weten?

De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) houden toezicht op Today’s Vermogensbeheer. De vermogensbeheerders hebben een registratie bij het Dutch Securities Institute (DSI). 

Kosten en kenmerken
Beheerkosten0,00 % - 1,20 %
Order € 1.000-
Order € 5.000-
Minimale inleg€ 250.000,-
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook