beleggenvergelijking.nl
homePensioenbeleggen Brand New Day Pensioenrekening Beleggen

 Brand New Day Pensioenrekening-beleggen   openen

brandnewday

Bij Brand New Day kun je flexibel beleggen met belastingvoordeel voor je pensioen. Je hoeft geen verstand van beleggen te hebben. Wil je toch zelf beleggingskeuzes maken? Dat mag ook.

Binnen de regels die de Belastingdienst stelt, mag je bij Brand New Day zo veel en zo vaak geld storten als je wilt. Er geldt geen minimum.

Hoe werkt het?

Een Pensioenrekening Beleggen kun je online openen. Brand New Day belegt je inleg in indexfondsen. Kies je de fondsen liever zelf, dan kan dat ook. Je bepaalt zelf wanneer je met pensioen wilt gaan, zolang dat maar past binnen de fiscale regels. Op die datum kun je met het eindbedrag een lijfrente aankopen waar je wilt.

Waarin kun je beleggen?

Standaard belegt Brand New Day je geld in indexfondsen met obligaties en aandelen over heel de wereld. Als de pensioendatum dichterbij komt, verhuist een groter deel van het vermogen naar obligaties. Je kunt deze verhouding ook zelf aanpassen. Daarnaast zijn er nog vijf obligatie- en vijf aandelenfondsen waarvoor je zelf kunt kiezen.

Wat kost het?

Voor het openen van een pensioenrekening betaal je eenmalig 45 euro afsluitkosten. Vervolgens betaal je voor iedere storting eenmalig 0,50 procent. Het beheer kost 0,59 procent per jaar over het totale vermogen. Deze kosten zitten in het fonds verwerkt. Switchen tussen verschillende fondsen is gratis.

Speciale voordelen

  • Lage kosten
  • Duidelijke informatie
  • Online je pensioenrekening beheren
  • Belastingvoordeel

> Begin hier met pensioenbeleggen bij Brand New Day

Wat moet ik verder weten?

Brand New Day brengt beleggingen onder in een apart bewaarbedrijf. Ze zijn daar veilig in het geval van een faillissement.

Kosten en kenmerken
Beheerkosten0,59 % (+ fondskosten)
Afsluitkosten€ 45,-
Minimale inleg€ 1,-
DepositogarantieNederlandse beleggerscompensatie
Maximale garantie€ 20.000,-
ยป Bezoek website