beleggenvergelijking.nl
homeLaten Beleggen Saxo Bank Equity Portfolios

 Saxo Bank Equity Portfolios   openen

Saxo Bank Equity Portfolios

Saxo Bank Equity Portfolios zijn professioneel beheerde aandelenportefeuilles. Particuliere beleggers die minimaal €30.000 inleggen, kunnen hiermee vermogen opbouwen.

Saxo Morningstar Moat portfolio is een voorbeeld van zo’n equity portfolio. Dit is een modelportefeuille bestaande uit 30 verschillende aandelen.

Morningstar, een aanbieder van beleggingsonderzoek, heeft deze portefeuille samengesteld door van bedrijven over heel de wereld na te gaan of ze gedurende 10 of 20 jaar een voordeel zullen hebben ten opzichte van hun concurrenten.

Hoe werkt het?

Open een beleggingsrekening bij Saxo Bank. Daarbij beantwoord je enkele vragen over je kennis en ervaring met beleggen. Vervolgens kun je in het onlineplatform Saxotrader Go beginnen met beleggen en de ontwikkeling van de waarde volgen.

Extra geld inleggen kan vanaf 5.000 euro. Geld opnemen kan alleen door het portfolio te beëindigen. Eventueel kun je bepaalde aandelen behouden, maar je bent dan zelf verantwoordelijk voor het beheer ervan.

Wat kost het?

Saxo Bank brengt 0,75 procent servicekosten per jaar in rekening.

Daarnaast betaal je 0,06 procent commissie over de aan- en verkoop van je aandeel in het portfolio. De minimale commissie bedraagt 2 euro.

Voor transacties in andere valuta’s is bovendien 0,5 procent conversiekosten verschuldigd.

Speciale voordelen

  • Geen omkijken naar je beleggingen
  • Professionele aanpak
  • Op basis van onafhankelijk onderzoek
  • Selectie van de beste aandelen

> Open nu een beleggingsrekening bij Saxo!

Wat moet ik verder weten?

Saxo Bank is een Deense bank met vestigingen over de hele wereld. Het hoofdkantoor staat in Kopenhagen. De Nederlandse vestiging is in Amsterdam. Saxo Bank is geregistreerd bij de AFM als beleggingsinstelling.

Kosten en kenmerken
Beheerkosten0,75 %
Minimale inleg€ 30.000,-
ยป Bezoek website