beleggenvergelijking.nl
homeLaten Beleggen Saxo Bank Balanced Portfolios

 Saxo Bank Balanced Portfolios   openen

Saxo Bank Balanced Portfolios

Bij Saxo Bank kun je goed gespreid beleggen in fondsen, of je nu veel of weinig risico wilt nemen. Saxo noemt dit balanced portfolios: evenwichtige beleggingsportefeuilles. Ze zijn gevuld met uiteenlopende indextrackers.

Saxo Bank biedt particuliere beleggers dezelfde beleggingsinstrumenten aan als grote, professionele beleggers. Als particulier moet je wel minimaal 10.000 euro beschikbaar hebben.

Je kunt kiezen voor een defensief, gematigd of een agressief portfolio. Deze portefeuilles bevatten ETF’s oftewel indextrackers, mandjes met aandelen of andere waardepapieren volgens een bepaalde lijst.

Wat kost het?

Saxo Bank brengt op jaarbasis 0,9 procent beheerkosten in rekening. Daarnaast zijn er kosten voor het beheer van de ETF’s. Deze kosten zijn relatief laag, omdat de ETF’s een index volgen en dus geen actief beheer nodig hebben. Deze kosten worden verrekend met de waarde van de beleggingen.

Hoe werkt het?

Om balanced portfolios te kunnen kopen, heb je een beleggingsrekening bij Saxo Bank nodig. Die open je eenvoudig online. Als je voldoende geld op je beleggingsrekening hebt overgeschreven, kun je beleggen in alle producten die Saxo Bank aanbiedt.

Kopen en verkopen gebeurt via het onlineplatform Saxotrader Go. Daarin kun je ook je beleggingen volgen. De onderdelen van het balanced portfolio zijn te zien in een speciale map binnen Saxotrader Go.

Speciale voordelen

  • Professionele aanpak
  • Eenduidige prijs
  • Kopen en verkopen wanneer je wilt
  • Keuze voor veel of weinig risico

> Open nu een beleggingsrekening!

Wat moet ik verder weten?

Saxo Bank is een Deense bank opgericht in 1992. De bank heeft ook een vestiging in Nederland en een registratie als beleggingsonderneming bij de AFM.

Saxo Bank biedt ETF's aan van iShares, een merknaam van vermogensbeheerder Blackrock.

Kosten en kenmerken
Beheerkosten0,90 %
Minimale inleg€ 10.000,-
ยป Bezoek website