beleggenvergelijking.nl
homeLaten Beleggen Doelbeleggen

 Doelbeleggen   openen

Doelbeleggen.nl op Beleggenvergelijking.nl

Bij Doelbeleggen.nl, winnaar van de Gouden Stier 2018, kies je eerst een concreet doel, zoals de hypotheek aflossen. Vul ook je voorgenomen inleg en einddatum in en Doelbeleggen.nl bepaalt de haalbaarheid.

Kies vervolgens het risico dat je wilt nemen. Hieruit blijkt welke van de vijf beleggingsprofielen bij je past.

Doelbeleggen.nl belegt volgens het gekozen risicoprofiel zonder dat je er omkijken naar hebt. Defensief beleggen kan de haalbaarheidskans van het doel verkleinen.

In je persoonlijke online omgeving kun je zien of het doel nog steeds in zicht is. Normale beursschommelingen krijgen hierin geen grote nadruk.

Mocht het echt nodig zijn om actie te ondernemen, dan krijg je een waarschuwing. Je kunt dan bijvoorbeeld je inleg verhogen of iets langer doorgaan met beleggen.

Er is geen minimuminleg van toepassing.

Waarin kun je beleggen?

Doelbeleggen belegt uitsluitend in indextrackers, ook wel ETF’s genoemd. Dit zijn mandjes met aandelen, obligaties of vastgoed uit een bepaalde index, zoals een index met Amerikaanse bedrijven. Deze manier van beleggen garandeert een goede spreiding tegen relatief lage kosten.

Wat kost het?

De beheerkosten bedragen 0,75 procent over het belegd vermogen per jaar. Over de waarde van aangekochte of verkochte fondsen betaal je 0,10 procent transactiekosten.

Ten slotte verrekenen de beheerders van de indextrackers jaarlijks gemiddeld 0,21 procent aan fondskosten in de koers.

Speciale voordelen

  • Beleggen met een doel voor ogen
  • Heldere kosten en voorwaarden
  • Een rekening openen kan volledig online
  • Haalbaarheidsindicatie geeft gemoedsrust
  • Winnaar Gouden Stier 2018 voor beste online vermogensbeheerder

> Begin hier met Doelbeleggen!

Wat moet ik verder weten?

Doelbeleggen.nl is een beleggingsonderneming met een registratie bij de Autoriteit Financiële Markten. Het bedrijf komt voort uit een idee van Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer.

Een speciale bewaarstichting beheert de beleggingen van klanten, zodat deze veilig zijn bij een eventueel faillissement van Velthuyse & Mulder.

Kosten en kenmerken
Beheerkosten0,75 % + fondskosten (gem. 0,21 %)
Order € 1.000€ 1,-
Order € 5.000€ 5,-
Minimale inleg€ 1,-
» Bezoek website